Οι Εταιρίες μας

Η METRO ONE GROUP είναι ένας όμιλος εταιριών που δραστηριοποιείται στον μεσιτικό, ασφαλιστικό χώρο την τελευταία 20ετία και στο χώρο του τουρισμού (διαχείριση και ενοικίαση τουριστικών καταλυμάτων) τα τελευταία 8 χρόνια. Αποτελείται από μία ομάδα συνεργατών που έχουν διακριθεί με επιτυχία στο χώρο τους από τα αποτελέσματα τους, ο καθένας στο ιδιαίτερο επιστημονικό του πεδίο, και συμπράττουν όλοι μαζί για να διαμορφώσουν ένα ενιαίο πακέτο παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

H Metro One Real Estate, τμήμα του ομίλου METRO ONE Group, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Μεσιτείας Ακινήτων στην Ελλάδα την τελευταία 20ετία. Διαθέτει εκτενές δίκτυο  συμβούλων ακίνητης περιουσίας στο Λεκανοπέδιο Αττικής (Αθήνα κέντρο, Γλυφάδα, Κηφισιά,) καθώς και υποκαταστήματα σε Μύκονο, Πάρο, Κέρκυρα και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Έχοντας αναπτύξει πρωτοποριακά συστήματα μηχανογραφικής υποστήριξης, είμαστε περήφανοι για τη δυνατότητά μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τεράστιες δυνατότητες επιλογής ακινήτων, ανάμεσα στα 30.000 ακίνητα τα οποία διαθέτουμε.

H Metro One Insurance, είναι το τμήμα ασφαλιστικών υπηρεσιών της METRO ONE GROUP. Ξεκίνησε τη δράση της στην Ελλάδα το 2003, από ομάδα συνεργατών και συγκαταλέγεται
μέσα στους λίγους έμπειρους εξειδικευμένους Διαμεσολαβητές Ασφαλίσεων, στην Ελληνική και Διεθνή Ασφαλιστική Αγορά.

Στα χρόνια της δραστηριοποίησής της, έχει διαχειριστεί ασφαλιστήρια με ολικά ασφάλιστρα περισσότερα από € 60.000.000, έχοντας τοποθετήσει ασφαλιστικά, κινδύνους  μεγάλων κεφαλαίων και ιδιόμορφων κλάδων.

H Metro One , μέσω της εταιρίας της με την επωνυμία “Elite Estates” δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού, διαχειρίζοντας και ενοικιάζοντας ακίνητα και πολυτελής κατοικίες  για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει ακίνητα που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στο κοσμοπολίτικο και φημισμένο νησί της Μυκόνου, ενώ οι επισκέπτες μας βιώνουν από πρώτο χέρι την περίφημη ελληνική φιλοξενία συνδυάζοντας κορυφαία διαμονή με εξατομικευμένες υπηρεσίες, δημιουργώντας υπέροχες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Προτεινόμενα ακίνητα αποκλειστικά για εσάς!

Λάβετε στο email ειδικά επιλεγμένα για εσας τα ακίνητα που επιθυμείτε καθημερινά!
Ακίνητα στο email σας.
English EN Greek EL