Επενδυτικές Ευκαιρίες

Επενδύσεις και κατοικίες στην Ελλάδα, μια μοναδική ευκαιρία.

Τα τελευταία χρόνια, η ζήτηση για ακίνητα στην Ελλάδα ήταν πολύ υψηλή. Ο λόγος είναι απλός. Το κόστος της κατοικίας στην Ελλάδα έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ως αποτέλεσμα, η αγορά ακινήτων είναι ευημερούσα. Η γενική προσδοκία ωστόσο είναι ότι αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκέσει πολύ. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ενεργήσετε και να αγοράσετε το ακίνητό σας στην Ελλάδα!

Μετά την οικονομική κρίση που υπέστη η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, πολλά ακίνητα να είναι μια μοναδική ευκαιρία για επένδυση:

  • Πολυτελείς βίλες και εξοχικές κατοικίες
  • Ιδιότητες υψηλής απόδοσης

Ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσετε στην Ελλάδα είναι η Αθήνα και η Αθηναϊκή Ριβιέρα. Η ζήτηση αυτών των περιοχών υπερβαίνει το 75% σε όλες τις συναλλαγές στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια μοναδική τοποθεσία που συνδυάζει τον πολιτισμό, την ιστορία και έναν ζωντανό τρόπο ζωής της πόλης που δίνει στους κατοίκους της την αίσθηση του καλοκαιριού όλο το χρόνο.

Η ανακαίνιση του παλιού αεροδρομίου της Αθήνας σε μητροπολιτικό πάρκο, το οποίο θα κοστίσει 8 δισεκατομμύρια ευρώ, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την όψη της περιοχής. Το «Hellinikon Project» είναι το μεγαλύτερο επενδυτικό έργο της Ευρώπης και θα ολοκληρωθεί τα νέα χρόνια. Το έργο περιλαμβάνει πολιτιστικά / ψυχαγωγικά κέντρα, ξενοδοχεία, καζίνο, κατοικημένες περιοχές, γραφεία, εμπορικά κέντρα, πάρκα και πολλά άλλα!

 

Προτεινόμενα ακίνητα αποκλειστικά για εσάς!

Λάβετε στο email ειδικά επιλεγμένα για εσας τα ακίνητα που επιθυμείτε καθημερινά!
Ακίνητα στο email σας.
English EN Greek EL